Home / Zabava / Ako se ponašate ovako u vezi, svaki mušakrac će vas ludo voleti!

Ako se ponašate ovako u vezi, svaki mušakrac će vas ludo voleti!

Nije vam potreban ni magični štapić ni neka “popularna” čarolija. Zapravo, bolje je nego što mislite, bar sudeći prema priči savetnika za veze. Evo šta oni kažu.

Prestanite da trčite za njim

Ono što bi trebalo da uradite je da dozvolite muškarcu da “zasuče” rukave i zaradi vašu naklonost i poštovanje.

Muškarci vole da se brinu o ženama. Kada mogu da budu ženi na usluzi, oni se osećaju vredno i muževno.

Kada trčite za muškarcem i kada samo vi održavate vezu, muškarcu oduzimate potrebu za odgovornošću i želju da vas zadovolji. Većina muškaraca se ne oseća ugodno kada žena obavlja sve poslove. Oni se ili ulenje oko produbljivanja veze jer su nesigurni oko toga gde tačno pripadaju u vezi, ili odu.

Kažite šta mislite i mislite to što kažete

Najbrži način da vas on zavoli je da “zaradite” njegovo poštovanje i divljenje. Potrebno je da uspostavite granice i da ih se držite.

Nemojte razmišljati šta i kako trebate reći i bojati se da će vas on ostaviti zbog nečega što ste rekli. Ukoliko želite provoditi više vremena zajedno, da se, an primer, češće čujete – jednostavno mu to recite. Uvek je najbolje da budete iskreni i otvoreni.

Prestanite da pričate i počnite da slušate

Obično imamo puno toga da kažemo i želimo muškarcu da ispričamo skoro pa sve svoje probleme. Međutim, i muškarcima je potrebno da pričaju. Takođe, često znamo da propustimo njihove signale za razgovor jer su oni suptilniji od naših.

Muškarac nikada neće reći: “Možeš li me saslušati”? Ali, on očajnički želi da ga saslušate kada nešto priča ili kada mu je potreban savet. Potrebno je da prestanete da radite to što radite (telefoniranje, lakiranje noktiju, peglanje) i posvetiti mu pažnju.

Dakle, uvek imajte na umu da i on želi da priča. Ukoliko mu to date do znanja, on će vas još više ceniti i definitivno će vas voleti.

Ako želite da vas on zavoli, onda i vi morate voleti sebe

Što više volite sebe, to će vas i on više voleti. Malo je žena koje imaju visok nivo samopouzdanja i samopoštovanja (one nisu krive za to, već čitavo društvo).

Bez obzira na to kako ste izgubili samopoštovanje, potrebno je da ponovo zavolite tu privlačnu ženu koju vidite kada se pogledate u ogledalo!

Osećaj samoprezira nije nimalo privlačan. Nizak nivo samoljublja ne utiče samo na to kako se osećate već može i udaljiti muškarca od vas. Ako nemate dobro mišljenje o sebi, možete li onda očekivati i da vas neko drugi poštuje?

Ukoliko stalno budete očekivali da vam on udeli kompliment ili da vas hvali, on će vrlo brzo početi da oseća kao da to mora da radi iz obveze. Nakon nekog vremena, to mu više neće biti lepo.

lepotiizdravlje.rs

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *